Közös imanap a budapesti gyülekezeteknek

2010. november 24., szerda

A budapesti gyülekezetek tagjai számára közös imanapi alkalmat tartanak december 3-án, az Óbudai Református Egyházközség gyülekezeti termében.

Ötödik alkalommal kerül sor a Kárpát-medencei Imanapra, amelynek liturgiáját ebben az esztendőben a Tiszántúli Református Nőszövetség állította össze.

Erre a szép alkalomra hívogatják a gyülekezetek imádkozó tagjait, hisz a Nőszövetség a gyülekezetek számára alapította 2005-ben ezt az Imanapot.

A budapesti gyülekezetek tagjai számára a közös ünnepi alkalmat ebben az évben december 3-án, pénteken tartják az Óbudai Református Egyházközség gyülekezeti termében, délután 4 órai kezdettel. Igét hirdet Csaholczi Lászlóné Kádár Marianna óbudai lelkipásztor.

(Bp. III.ker. Kálvin köz 6. megközelíthető: 86-os autóbusszal Kiscelli u-i megálló, HÉV-vel, Árpád hídi megálló, 1-es villamossal, Flórián téri megálló.)

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.