WISZ: évközi felvételi

2014. március 25., kedd

A Wáli István Református Cigány Szakkollégium (WISZ) felvételt hirdet 4 fő, elsősorban cigány származású, vagy a cigány közösségek felzárkóztatása iránt erősen érdeklődő, abban a későbbiekben feladatokat vállalni szándékozó felsőoktatásban résztvevő hallgató számára. A felvételt nyert hallgatók április 15-től be is kapcsolódnak a WISZ programjába.

A felvételi eljárásban való részvételre jelentkezhet az a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgató, aki:

- rendelkezik debreceni székhelyű egyetemi hallgatói jogviszonnyal (azaz, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem vagy a Debreceni Egyetem hallgatója)
- vállalja, hogy sikeres felvétel esetén beköltözik a Szakkollégium diákotthonába
- vállalja, hogy teljesíti a szakkollégiumi tagsággal járó követelményeket

A felvételi eljárásban való részvételre kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni, melynek határideje:
2014. április 8-a, 24.00 óra

A jelentkezés a felvételi eljáráshoz ezen az oldalon történik.

A felvételi eljáráshoz szükséges további dokumentumok benyújtására lehetőség nyílik személyesen és postai úton (4024 Debrecen, Blaháné utca 15), vagy elektronikus formában a wisz@reformatus.hu e-mail címen. Ezek az alábbiak: Önéletrajz, motivációs levél, aktív hallgatói jogviszony igazolás, utolsó lezárt félév indexmásolata. A felvétel során benyújtott lelkészi ajánlás előnyt jelenthet.

A dokumentumok beérkezési határideje: 2014 április 9.. 12.00 óra

A felvételi időpontja: 2014. április 10. 13.00 óra

Az alkalomra a Szakkollégium I. emeleti társalgójában kerül sor ( Debrecen, Blaháné utca 15 Maróthi Kollégium

Bővebb információért forduljon a Szakkollégium titkárához az alábbi elérhetőségeken: Gál Csabáné tel: 06-30-349-6777 gal.csabane@reformatus.hu

WISZ

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.