Evangelizációs napok Kassán

2011. május 23., hétfő

"Nem a láthatókra, hanem a láthatatlanokra nézünk" címmel május 26-29. között evangelizációs napok lesznek a kassai református templomban Ablonczy Zsoltnak, a Budapest-Kispest Központi Gyülekezet lelkipásztorának szolgálatával.

Az igehirdetés témáit Pál apostolnak a Korintusbeliekhez írott második levelének negyedik része adja, amelyeket az igehirdető a következő címek alatt hoz közelebb a hallgatóság számára: Világosság a szívben, A kincs cserépedénybe tétetett, Hiszünk, és azért szólunk, A külső és a belső ember.

Az esti istentiszteleteket követően az egyházközség vetítésre is hívja az érdeklődőket. Csütörtökön Zimányi József lelkipásztor életéről és szolgálatáról, pénteken a sárospataki bujdosó kollégiumról, szombaton pedig Ablonczy Dániel szolgálatáról látható dokumentumfilm.

Az evangelizációs alkalmak hétköznap - csütörtökön, pénteken és szombaton – este hat órakor, vasárnap pedig fél tizenegykor kezdődik a református templomban. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az alkalmakra.

Reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.