Elindult a regisztráció a Doktorok Kollégiuma debreceni ülésére

2017. június 28., szerda

A Doktorok Kollégiuma, 2017. július 9-12 (vasárnap-szerda) között tartja plenáris ülését, közgyűlését és szekció üléseit a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen.

A jelentkezés idén is elektronikus úton történik. Az alábbi linket megnyitva lehet regisztrálni az ülésre, majd a lap alján található SUBMIT feliratra kattintva lehetséges a regisztrációt véglegesíteni: https://goo.gl/forms/Me1gt6ZGCiDNVm6h1

A regisztrációs díj befizetése a helyszínen készpénzzel vagy átutalással történhet. A személyenként 5000,- Ft.-os díjat átutalással a Magyarországi Református Egyház központi számlájára kérjük átutalni: CIB Bank – Számlaszám: 11100104-19024048-36000001. A közlemény rovatban kérjük mindenképpen feltüntetni: DC/........ Szekció/Személynév. A regisztrációs díjnak a befizetése fontos és elengedhetetlen a tagság fenntartása tekintetében.

Helyszín: Debreceni Református Hittudományi Egyetem, Debrecen, Kálvin tér 16.

forrás: dc.reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.