Élő közvetítés a Zsinatról

2010. november 13., szombat

A Zsinat csütörtöki és pénteki üléséről élőképes és szöveges online közvetítést is adunk a reformatus.hu-n.

A Zsinat csütörtöki és pénteki (november 18-19-i) üléséről élőképes és szöveges online közvetítést is adunk a reformatus.hu-n.

Ahogyan júniusban, a XIII. zsinati ciklus ötödik üléséről, úgy a november 18-19-i tanácskozásról is szöveges online közvetítést olvashatnak majd itt, a reformatus.hu-n. Az eseményeket szinte percről-percre, követhetik és később is visszakereshetik majd a történéseket.

A folyamatosan frissülő közvetítési folyamban, ahogyan júniusban, ezúttal is valamennyi előterjesztésről, felszólalásról rövid időn belül hírt adunk, az ülés teljes ideje alatt. A részletes, friss fotókkal illusztrált, de nehezebben áttekinthető közvetítés mellett az ülésnapok végén összefoglalókban is beszámolunk az eseményekről.

A tervek szerint a szöveges online közvetítés mellett élőképben is figyelemmel kísérhető lesz a Zsinat kétnapos tanácskozása. A debreceni Kölcsey Stúdió és a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) Kommunikációs Tanszékének közreműködésével folyamatosan képet adunk a zsinati ülésről.

Reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.