Ünnepség lesz a Székesfehérvári Talentum Református Általános Iskolában

2010. június 10., csütörtök

Névadó ünnepségre és ballagásra kerül sor június 12-én, szombaton tíz órai kezdettel a Székesfehérvári Református Egyházközség általános iskolájában.

A végzős diákok az iskolai osztályok körbejárása után a Széchenyi utcai Református Templomba mennek, hogy részt vegyenek az istentiszteleten, majd a névadó ünnepségen.
A felmenő rendszerben 2002-ben újraindult általános iskolában ebben az évben ballagnak először nyolcadikosok. Ezt a nem mindennapi eseményt használta ki az egyházközség presbitériuma, hogy egyúttal névadó ünnepséget is hirdessen. Az intézmény új neve: Talentum Református Általános Iskola.
A ünnepségre hivatalosak a Református Egyház elöljárói, valamint Székesfehérvár város vezetői is. Az ünnepi műsor keretén belül igét hirdet dr. Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke. Az alkalmon zászlóátadásra kerül sor, amely az új névvel és címerrel van ékesítve.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.