Adni jó

2012. december 15., szombat

Ezt gyakorolják a Lévay diákjai, akik immár harmadik éve vesznek részt a Kárpát-medencei Református Oktatási Alap adománygyűjtésében. 2010-ben a Kárpát-medencei református iskolások tizenegymillió Forintot, 2011-ben pedig tizennégymillió Forint adományt gyűjtöttek össze.

A tavalyi adománygyűjtésre erdéyi, felvidéki, kárpátaljai és délvidéki egyházközségek pályáztak, és így sikerült öt óvoda elindítását támogatni, több iskola működését segíteni, és a tanév elején újfordítású teljes szentírással megajándékozni a református középiskolák kilencedik évfolyamos tanulóit.

A 2012. évi adománygyűjtés az adventi időszakra összpontosít. Érdekessége, hogy a Kárpát-medence református közoktatási intézményei mellett az idén csatlakoztak az adománygyűjtéshez a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatói és a Pápai Református Kollégium teológusai is.

Ha szeretnél csatlakozni az adománygyűjtéshez, hívd fel a Lévay Titkárságát (46 507667/21) vagy Dudás Viktória iskolai szociális munkást, az adománygyűjtés koordinátorát (+36306882986). Tapasztald meg te is:adni jó!

A Kárpát-medencei Református Oktatási Alap adománygyűjtéséről bővebben itt olvashat http://www.reformatus.hu/mutat/7475/

Forrás: levay.tirek.hu 

 

 

 

 

Istent keresem

1Móz 32,23–33

„Bár láttam Istent színről színre, mégis életben maradtam.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink