SZIRT – Szatmári Ifjú Reformátusok Találkozója

2012. július 19., csütörtök, Fehérgyarmat

Ifjúsági tábor és fesztivál Fehérgyarmaton július 19. és 22. között.

A SZIRT Ifjúsági Tábor és Fesztivál elsősorban keresztyén és református hagyományokra, értékekre épülő egyházmegyei rendezvény, melyre szeretettel várnak minden fiatalt, családot az ország bármely pontjáról és a határon túlról.

A szervezők célja, hogy Isten segítségével a szatmári és környező területeken élő fiatalok számára egy később sokak által kedvelt, látogatott és várt regionális tábor alapjait rakják le a nyár folyamán. A SZIRT természetesen arra a KŐSZIKLÁRA utal, akire az életét bárki felépítheti, akire érdemes építeni még a mai modern fiataloknak is.

A programból: bizonyságtételek, vetélkedők, sport, fórumbeszélgetések, koncertek, táncház, Fellépők: Szabó Balázs Bandája, Levente Péter és Döbrentey Ildikó, Pintér Béla, Holdviola együttes és sokan mások.

A programok mindenki számára ingyenesek, az étkezésért kell csupán fizetni. A szombati fesztiváli napon bárki részt vehet, arra nem kell regisztrálni, és a belépés díjtalan. Ha részt szeretnél venni a táborban, július 15-ig kell regisztrálnod a www.facebook.hu/szirttalalkozo vagy www.refszatmar.hu oldalon.

A regisztráláskor feltétlenül jelezned kell a következőket:
- itt sátorozol vagy nem
- melyik napokon veszel részt a rendezvényen
- étkezést kérsz-e vagy nem, ha igen, mely napokon. Csak az étkezésért kell fizetni, ami naponta 1000 Ft-ba kerül. Ha csütörtöktől vasárnapig részt veszel a táborban, az étkezés díja mindösszesen 3000 Ft, melyet a helyszínen kell befizetni.

Részletes program a csatolt plakáton

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió