Szociális gondozó és ápoló képzés

2011. október 12., szerda

Szeretne idősekkel, fogyatékkal élőkkel foglalkozni vagy már ezt a hivatást választotta csak még nincs képesítése? Szociális gondozó és ápoló OKJ-s képzést hirdet a Református Diakóniai Felnőttképzési Intézmény.

A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik képesek ápolási, gondozási alapfeladatokat ellátni, vezetik a gondozási, ápolási, fejlesztési terv és a rehabilitációs program dokumentációját, felmérik az idős emberek sajátos szükségleteit, idős emberek körében szociális gondozást végeznek, és végzik az idősgondozás adminisztrációját.

Jelenleg Budapesten és Székesfehérváron szerveződnek a csoportok. A képzés időtartama egy év, ezen kívül a hallgatók részt vesznek idősotthoni, kórházi, házi segítségnyújtó gyakorlaton is. A tanfolyam tartalmaz egy százhúsz órás szakmai készségfejlesztő tréninget, amely önismereti és kommunikációs elemeket is tartalmaz. A jelentkezéshez tíz évfolyamot igazoló bizonyítvány bemutatása, valamint 1998/1999-es tanév előtt végzettektől az általános iskola nyolc osztályának elvégzése a követelmény.

Jelentkezési határidő mindkét helyszínen: 2011. november 4.

További információ: somogyi.eszter@redifi.hu, 06-1-273-0450, www.redifi.hu

Forrás: jobbadni.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió