Hálaadó istentisztelet

2019. október 27., vasárnap, Dunaszentgyörgy

A Magyarországi Református Egyház úrvacsorás istentiszteleten ad hálát a 2019. október 27-én, vasárnap 10:00-kor a 2019-es esztendő terméséért a Dunaszentgyörgyi Református Egyházközség templomában (7135 Dunaszentgyörgy, Rákóczi Ferenc utca 117.).


Igét hirdet Szenn Péter a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspöke. Az istentisztelet liturgiájában közreműködik Rácz József esperes, a Dunaszentgyörgyi Református Egyházközség lelkipásztora. A megjelenteket köszönti Nagy István agrárminiszter.

„Meghozta termését a föld, megáld bennünket Istenünk, az Isten. Megáld bennünket az Isten, féljétek őt mindenütt a földön!" (Zsoltárok 67, 7-8.)

Az istentisztelet után szeretetvendégséget tartanak a gyülekezeti teremben. Kérjük, segítse a szervezők munkáját azzal, hogy részvételi szándékát jelzi a
halaadas@reformatus.hu e-mail címen.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.