A Református félóra e heti adásából

2019. szeptember 11., szerda

Szerdán fél kettőtől újra Református félóra a Kossuth Rádióban! A tartalomból:

Imádságból épült fel a Pécsi Református Kollégium új általános iskolai épülete. A diákok örülnek a szép tereknek és a kényelmes padoknak, a tanárok pedig tovább imádkoznak, hogy minél több gyermek találhassa meg Istent falaik között.

Stabilizálta, majd versenyképes iskolává alakította a szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskolát Karikó-Tóth Tibor, az intézmény igazgatója. 28 éves volt, amikor először beült az igazgatói székbe, ekkor lesajnáló újságcikk is jelent meg róla. Aztán sok év küszködés után jött az áldás, és egyszercsak beindult az iskola. 

Vasárnap délelőtt a Balatonhoz közeli Polgárdi református templomából közvetített református istentiszteletet a Kossuth Rádió.  Felkerestük a gyülekezetet, hogy jobban megismerhessük őket, utánajárunk annak is, hogy miért van nyolcvanöt őszibarack fájuk.

Kedves állandó és leendő Hallgatóink! A Református félóra szeptember 11-én szerdán fél kettőtől lesz. Szeretettel várjuk véleményüket, észrevételüket műsorunkkal kapcsolatosan! E-mail címünk radio@reformatus.hu

Várja Önöket a felelős szerkesztő, Fekete Zsuzsa, a hangmester, Maksay Helga és a műsorvezető, Hegedűs Márk.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.