Megújítaná tagságát a Prúszban?

2019. szeptember 10., kedd

Megalakulásának 15. évfordulója alkalmából a Protestáns Újságírók Szövetsége (Prúsz) tagdíjfizetési amnesztiát hirdetett: akik december 31-ig befizetik a 2019-es tagdíjat, azoknak elengedik a felhalmozódott tartozásukat.

„Az utóbbi években – bizonyára egyszerű feledékenységből vagy anyagi okokból – számos egykori tagtársunk maradt el akár több évi PRÚSZ-tagsági díj befizetésével. Az így felgyülemlett tagdíjhátralék sok kollégánk számára ma már a legjobb indulattal sem kezelhető" – indokolta a szolidaritási akció meghirdetését Nagy Katalin elnök.

Ezért a szervezet elnöksége szeptember 2-i ülésén úgy töntött, hogy azok, akik az idei évben jelzik visszajelentkezési szándékukat és befizetik az 5000 forintos éves tagdíjat, azok a felhalmozódott tagdíjtartozásuk kiegyenlítése nélkül is ismét a PRÚSZ teljes jogú tagjai lesznek. A december 31-ig befizetett tagdíjjal a jövő évi tagságukat is megválthatják.

A szövetség várja új tagok jelentkezését is, a jubileumi kedvezmény rájuk is vonatkozik. Az éves tagdíj mellett nekik a sajtóigazolvány árát is meg kell fizetniük. Részletek a Prúsz felhívásában.

A Protestáns Újságírók Szövetsége a református, evangélikus, baptista és metodista egyház támogatásával jött létre 15 évvel ezelőtt. Megalakulása óta Novotny Zoltán sportriporter volt az elnöke, aki idén áprilisban adta át a világi és egyházi médiumoknál dolgozó keresztyén újságírókat, médiamunkásokat tömörítő szervezet vezetését Nagy Katalin rádiós szakembernek.

reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.