A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. július 14., vasárnap

Miért kössünk mennyei cascót? Melyik püspökünk eredeti szakmája szőlő- és gyümölcskertész? Miként lehet áldássá egy eltűnt táska? A Reformátusok Lapja július 14-i számából megtudhatjuk a válaszokat.

E heti gyülekezeti riportunkban ellátogatunk a legsúlyosabb viharkárt elszenvedett szabolcs-szatmár-beregi gyülekezetekbe.

A hetente rendszeresen olvasható elmélkedések és igemagyarázatok mellett a Reformátusok Lapja 2019. július 14-i számának vezércikkében Pálinkás Gyula a hittel és örömmel végzett aratásról osztja meg gondolatait, a református cigány szakkollégiumok munkájáról beszélgetünk Dezső Attilával, az Országos Református Cigánymisszió kommunikációs munkatársával, látogatóban járunk Steinbach József dunántúli püspöknél, és részt vehetünk a fogvatartottak kilencedik országos imanapján Baracskán.

Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.