Bibliavasárnapi Reformátusok Lapja

2019. március 03., vasárnap

A Reformátusok Lapja március 3-i számában a bibliavasárnaphoz kapcsolódó vezércikk mellett beszámolót olvashatnak a Magyar Bibliatársulat Alapítvány munkájáról és ellátogathatnak a dunamelléki mérnökök találkozójára.

A hetente rendszeresen megtalálható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. március 3-i számában beszélgetést olvashatnak Szegedi Csaba operaénekessel hitről, családról és szolgálatról, ellátogathatnak Illyefalvára, a Dizseri-díjas Kató Ibolyához, a portrérovatban pedig megismerhetnek egy beregszászi presbiterrel, aki a tanügy és a diakónia területén szolgál legszívesebben.

Egyházunk hetilapja ettől az évtől megújul, más formátumban, sokkal több képpel, időtállóbb cikkekkel jelentkezik. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.