Milyennek látod a református egyházat?

2019. február 04., hétfő

Egykép címmel fotópályázatot hirdet a Tiszántúli Református Egyházkerület, melynek célja hogy megtaláljuk a 2019. május 18-i Magyar Református Egység Napja kampányfotóját.

Készíts fotót a gyülekezetről, ahol élsz, az iskoláról, ahol tanulsz, vagy az intézményről, ahol dolgozol! Mutasd meg, hogy milyennek látod a református egyházat, a hitéletet, a gyülekezet mindennapjait, a templomi, ünnepi pillanatokat. Készíts képeket azokról a református helyszínekről, ahol szívesen fordulsz meg! Örökítsd meg azokat a pillanatokat, amelyek leginkább kifejezik számodra a közösséget Istennel és a testvéreiddel! Fedezd fel, mutasd meg, meséld el, hogy neked mit jelent a hit – akár absztrakt módon is!

Pályázhatnak amatőr és profi fotósok egyaránt, korhatárra való tekintet nélkül. Egy pályázó maximum 5 fotót küldhet. A pályaműveket szakmai-közéleti zsűri értékeli. A pályázat benyújtási határideje: 2019. március 1. A pályaműveket e-mailben várják az alábbi címre: egysegnap19@gmail.com (tárgy: Egységnap 2019)

A pályázat nyertesei pénzjutalomban részesülnek. Az első helyezett 50 ezer forintot, a második helyezett 30 ezer forintot, a harmadik helyezett 20 ezer forintot kap. Ezen túlmenően a közönségszavazatok alapján egy különdíjat is kiosztanak, melynek összege 30 ezer forint. A pályaműveket a közönségszavazáshoz a Tiszántúli Református Egyházkerület Facebook-oldalára töltik fel. A like-szám alapján lehet elnyerni a közönségdíjat.

Részletek a csatolt pályázati kiírásban.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió