A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. január 20., vasárnap

Interjút és iskolai riportot olvashatnak a Himnuszról, ellátogathatnak Kalotaszegre, és a Reformátusok Lapja 2019. január 20-i számából az is kiderül, miért kell az imahéten is törekedni az igazságra.

A Reformátusok Lapja január 20-i számában a magyar kultúra napjához kapcsolódó interjúban Papp Anette egyházzenész beszél a himnuszokról és a Himnuszról. Az olvasók betekinthetnek a kalotaszegi Magyargyerőmonostor reformátusainak életébe, megtudhatják, mit jelent a lelkipásztoroknak a Szabad vasárnap, és megismerhetik az ökumenikus imahét anyagát, amelyet ez évben az indonéz keresztyének állítottak össze.

Egyházunk hetilapja ettől az évtől megújul, más formátumban, sokkal több képpel, időtállóbb cikkekkel jelentkezik. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.