Arculati pályázat a református óvodaprogramhoz

2018. október 08., hétfő

A Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programja épülő és megújuló óvodák épületeinek, udvari és belső tereinek arculati kialakítására pályázhatnak vállalkozások és magánszemélyek. A pályázat célja egységes arculatot alkotó, önazonosságot bemutató jelkép, jelképrendszer építészeti alkalmazásainak, illetve megjelenítési lehetőségeinek feltárása. Figyelem: meghosszabbították a határidőt!

A beérkezett pályamunkákról a MRE Óvodafejlesztési Projektiroda szakmai tanácsadók segítségével előzetes javaslattételt állít össze, majd ezt követően MRE Elnökségi Tanácsa bírálja el a pályázatokat, melyről írásos összefoglalót készít.

A nyertes pályamunka bruttó 2 millió forint díjazásban részesül. A pályázat döntéshozója fenntartja a jogot további díjazások kiosztására bruttó 1 millió forint értékben.

A jeligés pályaműveket a MRE Óvodafejlesztési Projektiroda nevére postai úton (1146 Budapest, Abonyi utca 21.) címre 2018. november 7-én szerdán 12 óráig (postai érkeztető bélyegző dátuma), vagy személyesen 2018. november 12-én hétfőn 12 óráig (1146 Budapest, Abonyi utca 27. 1. emelet) lehet benyújtani. A postai úton benyújtott pályaműveknek a személyes benyújtás időpontjáig kiíró részére be kell érkeznie, ellenkező esetben a pályázat elbírálásában nem vehet részt.

A pályázattal kapcsolatban a határidőn kívül minden megadott adat változatlan formában érvényben marad.

A pályázati felhívás és melléklete letölthető jobbra a csatolmányok közül.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.