A magyar vállalkozások nemzetközi versenyképességének helyzete

2018. szeptember 21., péntek, Budapest

Szeptember 21-én, pénteken tartják a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Társadalomtudományok és Nemzetközi Tanulmányok Intézetének harmadik külgazdasági témájú konferenciáját.

A konferencia idei témája „A magyar cégek nemzetközi versenyképessége", amelynek szakmai partnere újra a Magyar Nemzeti Bank és a Magyar Közgazdasági Társaság lesz. Az eseményre helyszíne a Lurdy Ház konferenciaterme (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

A konferencia fővédnöke: PROF. DR. KOVÁCS ÁRPÁD, Magyar Közgazdasági Társaság örökös tiszteletbeli elnöke, a Költségvetési Tanács elnöke

A részvétel teljesen díjmentes, beleértve a parkolási lehetőséget is. Részvételi szándékát kérjük, 2018. szeptember 14-ig szíveskedjen jelezni a www.kre.hu/kulgazd2018/ oldalon vagy a konferencia.ajk@kre.hu e-mail címen.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.