A bibliai integráció a természettudományos oktatásban

2018. november 16., péntek, Miskolc

A tavalyihoz hasonlóan ismét Miskolcon, a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthonban tartják a Református Tananyagfejlesztő Csoport országos konferenciáját és jó gyakorlat börzéjét, amelynek fókuszába idén november 16-án és 17-én a természettudományos oktatás kerül.

November 16-án a református oktatási stratégiáról, a református tananyagfejlesztés eddigi eredményeiről és a bibliai integráció lehetőségeiről, az intézményrendszerben végzett kutatásokról, a teremtett világ sokszínűségének megjelenéséről az oktatásban, valamint a komplex tanulásszervezési formákról hallhatnak előadásokat. A nap végén kényes kérdéseket járnak körül, az evolúció és teremtés témái kapcsán.

November 17-én szombaton a jó gyakorlat börzén öt szekcióban folyik majd a tapasztalatok, újszerű megoldások, kipróbált ötletek bemutatása: egész iskolát átható innovációk, komplex tanulási lehetőségek az iskolában, tantárgyfüggetlen digitális megoldások, református hagyományok, karácsonyra készülés az alsó tagozaton.

Programterv – Figyelem! A konferencia első napját élőben követhetik a Református Tananyagfejlesztő Csoport Facebook oldalán.

Ha szeretne Ön vagy kollégái jó gyakorlatot bemutatni, kérjük jelezzék a regisztráció során! A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy részvételi szándékát itt jelezze 2018. október 26. nap végéig. Kérdéseit a reftan@reformatus.hu e-mailcímre küldheti.Kérdéseit a reftan@reformatus.hu e-mailcímre küldheti.

Református Tananyagfejlesztő Csoport

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió