Mindent a szemnek – mindent a kéznek!

2018. június 25., hétfő, Kecskemét

A kecskeméti Ráday Múzeum Mindent a szemnek – mindent a kéznek! címmel nyári napközis tábort szervez az érdeklődő kisiskolásoknak.

A tábort elsősorban azoknak a 7-12 éves gyermekek ajánlják, akik szívesen megismernék Kecskemét neves múzeumait, sokszínű múzeumpedagógiai foglalkozásokon vennének részt, és kedvük lenne minden nap egy új, kreatív kézműves technikát elsajátítani. 

A tábor fő helyszíne a Ráday Múzeum (Kálvin tér 1., Református Ókollégium).

A múzeum napi háromszori étkezést biztosít, ahol a különleges étkezési igényű gyermekek ellátására is van lehetőség.

A tábor turnusai: június 25-29, augusztus 13-17. A jelentkezési határidő: május 28.

részvételi díj összege: 14.000Ft/fő/5 nap, amely tartalmazza az étkezést, a múzeumi belépőket és foglalkozások díjait, valamint a kézműves foglalkozások alapanyagainak díját is.

A tábor naponta 8.00-tól 16.00-ig várja programjaival a gyerekeket, de reggel 7.30-tól délután 17.00-ig ügyeletet tartanak a munkatársak.

Azoknak sem kell lemondani a múzeumi élményről, akik nem tudnak az egész héten részt venni, mert egy-egy napra is bekapcsolódhatnak a Ládafia Utazó Múzeum Nyári Táborának életbe, amelynek összege 3000 Ft/nap. Jelentkezni legkésőbb a turnus kezdete előtt egy héttel (június 18-ig és augusztus 6-ig) lehet.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.