Ifi vezető képzés

2018. március 03., szombat, Budapest

Egész napos intenzív tréningen vehetnek részt az érdeklődők.

A Gazdagréti Református Gyülekezet több gyülekezettel és szervezettel összefogva március 3-án egész napos intenzív tréninget szervez az ifjúsági munka valamennyi résztvevőjének. Laikusokat és főállású szolgálókat, kezdőket és régi motorosokat egyaránt várnak az alkalomra.

A nap témái között szerepel – a városi és falusi sajátosságokat egyaránt érintve – hogyan lehet elkezdeni a semmiből egy ifit, mit tehet az, aki még teljesen új és tanácstalan ebben a szolgálatban.

Külön modult tartanak azoknak, akik már évek óta foglalkoznak ifjúsági munkával, sokakat vezetnek és elsősorban a továbblépés, fejlődés foglalkoztatja őket.

A tapasztalt előadók időszerű és alkalmazható tartalmakkal várják az érdeklődőket. A fő előadások mellett TED-szerű rövid gondolatindítók, személyes mentorálás, szemináriumok, fórumbeszélgetések, interjúk és szituációs gyakorlatok mélyítik a szakmai ismereteket.

A nap során három különböző szintű műhelyre lehet jelentkezni, attól függően, hogy ki hol érzi magát a szolgálatban. 

A részvétel jelentkezési sorrendben történik, a résztvevők száma limitált.

A képzés helyszíne: Budapest Gazdagréti Gyülekezet. 

Jelentkezési link:

https://goo.gl/forms/CTcAkoVieTvJcgeJ3

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.