Német Protestáns Egyházi Napok Berlinben és Wittenbergben

2017. április 05., szerda

A reformáció 500. évfordulójának kiemelt eseményeként 36. alkalommal szervezik meg a Német Protestáns Egyházi Napokat Berlinben és Wittenbergben május 24-28. között, amelyre közel 140 ezer résztvevőt várnak. A szervezők egyedülálló fesztivált ígérnek, amelynek témája – Te látsz engem (Mózes 1, 16:13) – arra sarkallja a hívőket, hogy nyitott szemmel nézzenek mindennapjaikra, embertársaikra.

Az érdeklődők közel 2.500 program közül válogathatnak: istentiszteleteken, utcai fesztiválon, koncerteken, szociálpolitikai vitákon vehetnek részt, de színes, interaktív előadásokat, bibliaórákat, helyi kulináris különlegességeket is tartogat számukra ez a néhány nap.

Csoportos részvétel esetén a www.kirchentag.de/participate lehet regisztrálni, további információkért pedig a www.kirchentag.de/english oldalt kereshetik fel.

A Kirchentag szervezői a kelet- és közép európai résztvevők számára ismételten lehetőséget biztosítanak kedvezményes, ún. Förderkarte (26 EUR) vásárlására, mely a részvételi díj mellett magában foglalja a helyi tömegközlekedési eszközök igénybevételére jogosító bérletet is a találkozó időtartamára. Továbbá a szervezők elengedik a szállásköltséget azok számára, akik a hivatalosan meghirdetett szállásigénylési határidőig jelezték igényüket a találkozó honlapján található regisztrációs felületen. Minden további részlet és információ megtalálható a Kirchentag hivatalos honlapján angol illetve német nyelven: kirchentag.de

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.