10 éves jubileumi Ez az a nap!

2010. június 07., hétfő

altA tíz évvel ezelőtt indult rendezvénysorozat idei alkalma június 19-én délután fél ötkor kezdődik a Margitszigeten az Atlétikai Centrumban.

altA tíz évvel ezelőtt indult rendezvénysorozat a felvonulásoktól a stadionokban tartott dicsőítéseken keresztül új lendületet és színt hozott a magyar egyházi életbe. A felekezetközi események ez elmúlt évtizedben több mint 100.000 főt mozgattak meg az egész Kárpát-medencét érintve. Az idén ünnepélyes dicsőítő és családi nappal, a jubileumhoz méltó programmal szeretnénk szolgálni felétek.
A délutáni programot a Baptista fúvósok kürtzengésével kezdjük, és utána nem hiányozhatnak Pintér Béla és Csemetéi, akiket egy színvonalas magyar blokk követ Csiszér László, Gyárfás István, Lakatos Béla, Prazsák László és Pintér Béla vezetésével.
Néhány dal erejéig színpadra lép Sasvári Sándor, Bolyki Balázs, Johnny K. Palmer, és az Eucharist együttes (Gável testvérek).
Először látogat hazánkba Ron Kenoly, aki talán a ma ismert legnagyobb hatású dicsőítésvezető.
1992 óta, amikor megjelent a Lift Him Up című albuma, a modern dicsőítést kedvelők milliói nőttek fel szolgálatán keresztül. Zenei küldetésének célja, hogy olyan légkört teremtsen, melyben Isten jelenléte megnyilvánulhat.
A koncerten közreműködik a Joy Gospel Music.
A tartalmas napot az ausztrál Planetshakers zárja majd, akik a fiatalos, lendületes dicsőítést képviselik.
A délután folyamán egyházi vezetők részvételével imádkozunk nemzetünkért, hallhatunk igehirdetést és tanúságtételeket is.
Sok-sok színes programmal várjuk a gyermekeket is!
A Csemeték koncertje után a gyermekszínpadon találkozhatunk Levente Péterrel, a további vidám hangulatról pedig a Sisa Show gondoskodik. Lesznek még kézműves foglalkozások, sportvetélkedők, arcfestés, ugrálóvár, élő csocsó, megannyi vidám program a Palánta Gyermekmisszió vezetésével.
Hazánkban számos keresztény missziós szervezet működik, ám munkájukról csak keveset tud a közvélemény. A Magyar Evangéliumi Aliansz támogatásával szervezett Misszió Expo lehetőséget ad az érdeklődőknek arra, hogy megismerjék ezeknek a szervezeteknek a munkáját. A jubileumi Ez az a nap! ideje alatt a Margitszigeten Misszió Expóra kerül sor, ahol ezek a szervezetek mutakoznak be. Missziós társaságok jelentkezését június 10-ig várjuk a istvan.horvath@h.om.org email címen.
Ron Kenoly a rendezvény napján 11 órától szemináriumot tart zenészeknek, dicsőítésvezetőknek a Golgota gyülekezetben, cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 13. (Dohány utca sarok). Előzetes jelentkezés szükséges: www.ezazanap.hu, díja: 1200 Ft, mely a helyszínen fizetendő.
Regisztrációs jegy a küzdőtérre – állóhely – elővételben: 1490 Ft, a helyszínen: 1990 Ft
(a küzdőtérre a belépés regisztrációhoz kötött)
14 éven aluliaknak a belépés ingyenes az állóhelyekre!
Fedett ülőhely a lelátón: 2790 Ft (korlátozott számban)
Fedett prémium ülőhely a lelátón: 3990 Ft (korlátozott számban)
További információk: Ez az a nap! Szervezőiroda, www.ezazanap.hu

Plakát1

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió