Kontraszt a lehetetlen terepen

2012. január 12., címkék: budapest-pozsonyi út, kontrasztkiállítás

Kisvárda, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc és Dunaszerdahely után Budapesten is megnyílt a Magyarországi Református Egyház és a Rendőrség közös ifjúság- és családvédelmi kiállítása, a Kontrasztkiállítás január 12-én. Csütörtöktől a pozsonyi úti gyülekezetnek hála, a budapestiek is szembenézhetnek önmagukkal a megrázó kiállításon a Pozsonyi úti református templom alagsorában. Az első csoport hétfőn érkezik a kiállításra.

Az m1 riportot sugárzott a Kontrasztkiállításról

2010. szeptember 21., címkék: százvai lászló, Háttér, kontrasztkiállítás

Az Este című műsorban bemutatták a református egyház és a rendőrség közös tárlatát, az ötletgazdával, Százvai László lelkipásztorral is beszélgettek.

Nemzetünk erősödésében és társadalmunk gyógyulásában segít a Kontrasztkiállítás

2010. szeptember 16., címkék: nyíregyháza, kontrasztkiállítás, Háttér, Egyszázalék 2011

Kisvárda és Debrecen után Nyíregyházán is megnyílt a református egyház és a rendőrség közös ifjúság- és családmentő tárlata, amelyen multimédiás eszközökkel mutatják be a fiatalokat érintő problémákat: a kábítószer, az abortusz, a családon belüli erőszak, az öngyilkosság, a válások és a globális pénzhatalom kérdéseit.

Feldobott labda – Debrecenben a Kontrasztkiállítás

2010. szeptember 02., címkék: debreceni egyetemi templom, százvai lászló, kontrasztkiállítás, Hírek, bölcskei gusztáv

Debrecenben az egyetemi templomban nyílt meg a Kontrasztkiállítás. A református egyház és a rendőrség összefogásában, valamint számos más szervezet támogatásával létrejött tárlatot szeptember 1-jén nyitották meg. A megdöbbentő erejű multimédiás ifjúság- és családvédelmi kiállítását Kisvárdán több mint hatezer ember tekintette meg.

„Kézen fogva hozzák vissza a szüleiket” – népszerű a Kontrasztkiállítás

2010. március 05., címkék: százvai lászló, kisvárda, kontrasztkiállítás, Hírek, ifjúság

Több mint négyezren látták már a Kontrasztkiállítást. Kisvárdán januárban nyílt meg a református egyház és a rendőrség közös ifjúság és családmentő kiállítása, amely már biztosan nem tudja bezárni kapuit március 12-én a nagy érdeklődés miatt. Határon túlról is érkeznek látogatók – mondja Százvai László, a kiállítás szervezője, majd hozzáteszi, március végéig még biztosan nyitva lesz a tárlat.

"Fogalmatok sincs, hogy mit csináltatok!" – a fővárost is meghódíthatja a Kontrasztkiállítás

2010. január 22., címkék: debrecen, Háttér, százvai lászló, timóteus társaság, kisvárda, kontrasztkiállítás

Döbbenetes hatással van a Kontrasztkiállítás a látogatókra. Folyamatosan érkeznek a csoportok, és nem csak a fiatalok kíváncsiak rá. Magyarország egyik legnagyobb médiaügynökségének vezérigazgatója, miután megnézte a tárlatot, felajánlotta, hogy Budapestre is vigyék el, hogy még többen láthassák.

Megállni a végzetes lépéshez vezető úton - kiál(lí)tás az ifjúságért

2010. január 11., címkék: kisvárda, kontrasztkiállítás, Hírek, bölcskei gusztáv

A rendőrségben és az egyházban az a közös, hogy egyiknek sincsenek illúziói az emberről, mindkettő ismeri a bűn valóságát”- mondta Bölcskei Gusztáv püspök, a zsinat lelkészi elnöke a Kontrasztkiállítást megelőző sajtótájékoztatón. A Magyarországi Református Egyház és a Rendőrség ifjúságvédelmi kiállítása január 11. és március 12. között tekinthető meg Kisvárdán. A tárlatra mintegy négyezer fiatalt várnak a szervezők.

Hétfőn nyílik a Kontrasztkiállítás Kisvárdán

2010. január 06., címkék: kontrasztkiállítás, Hírek, bölcskei gusztáv

Kábítószerek, abortusz, családon belüli erőszak, öngyilkosság, válások – napjaink legégetőbb kérdéseivel is foglalkozik a Kontraszt kiállítás, amely január 11-én, hétfőn nyitja meg kapuit Kisvárdán. A tárlat elsősorban a tizenéves korosztálynak szól, sajátossága hogy a református egyház a rendőrséggel közösen szervezi.

Kontrasztkiállítás - a rendőrség és a református egyház a fiatalságért

2009. december 22., címkék: kisvárda, kontrasztkiállítás, Hírek, ifjúság- és családmentő kiállítás

Ifjúság- és családmentő kiállítást szervez a rendőrség és a református egyház. A Kontrasztkiállításon multimédiás eszközök segítségével mutatják be a fiatalokat érintő problémákat, érintve a kábítószerek, az abortusz, a családon belüli erőszak, az öngyilkosság, a válások és a globális pénzhatalom kérdését. 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.