Európai reformátusok az emberkereskedelemről

2015. november 05., címkék: emberkereskedelem, REV, rev

A Református Egyházak Világközössége (REV) európai vezetőtestülete regionális konferenciáján húsz szakértő és delegált egyeztetett a napjainkban különösen is aktuális, a szervezet számára hosszabb távon is kiemelt témában.

Az emberkereskedelem hatásait vizsgálta a REV

2015. augusztus 12., címkék: református egyházak világközössége (rev), emberkereskedelem

A Református Egyházak Világközössége (REV) idén kiemelt figyelmet fordít a globális emberkereskedelemmel szembeni fellépésre, a közelmúltban az amerikai-mexikói határon vizsgálta az emberkereskedelem hatásait. Októberben az európai tagegyházak is konzultációt tartanak a témában.

Böjtben az emberkereskedelem ellen

2015. március 24., címkék: rev, böjt, REV, emberkereskedelem

A Református Egyházak Világközössége (REV) „Teérted töretett meg" címmel indította el kampányát, amely az ún. Accrai Hitvallás szellemében szólít fel a világot behálózó emberkereskedelem elleni fellépésre.

Kanadai püspökök: a téli olimpia idején fokozódhat az emberkereskedelem

2010. február 03., címkék: Ökumené, téli olimpia, emberkereskedelem, kanada, ökumené

  Február 12-én a kanadai Vancouverben indul a téli olimpia. A február 28-án záruló  világesemény lehetőséget nyújt az emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszövetkezeteknek – figyelmeztetnek a kanadai katolikus püspökök.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.