Tűzoltók a gyerekeknél

2013. december 23., hétfő

A Magyar Tűzoltó Szövetség és a Budapesti Tűzoltó Szövetség december 19-én – az Országgyűlés Elnöke által nyújtott adományból – karácsonyi ünnepséget szervezett a Bethesda Gyermekkórházban.

A gyerekeknek műsort adott a Napvirág Együttes, amely előtt meghallgatták Szénási Tamás református lekész ünnepi köszöntőjét. Az ajándékcsomag mellé a gyerekeknek – kívánságaik szerint – a bohóc lufiból figurákat hajtogatott.

„Jó volt látni, hogy akár egy lufikutya vagy lufimotor milyen izgalommal, örömmel tölti el a csillogó szemű gyerekeket, feledtetve a kórházi tartózkodás kellemetlen óráit. Azt is melengető érzés volt látni, hogy a semmitől vissza nem riadó tűzoltók milyen kedvesen, gyengéden fordultak a gyerekekhez" –a kórház dolgozói és a beteg gyerekek szülei meghatódva köszönik az adományozoknak és a szereplőknek ezt a vidám programot.

Forrás: Bethesda

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.