Nyári táborozási lehetőségek Felvidéken

2010. július 12., hétfő

altÖsszeállításunkban a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház keretén belül szervezett táborokat tekintjük át.

 

Idén nyáron is sok táborozási lehetőséget kínál a Fiatal Reformátusok Szövetsége a gyermekek és fiatalok számára. Ezenkívül az Egyházzenei Osztály is megszervezi a hagyományos zenei táborait, de lesz egyházmegyei gyermektábor Nagysallón és a lelkészcsaládok hetét is ismét megszervezik Deregnyőn.

Június 30-a és július 18-a között zajlik Alistálon a gyülekezet imaházában és a református iskola termeiben az Országos Kántorképző Tanfolyam.

Július 12-én, hétfőn kezdődik a Fiatal Reformátusok Szövetsége Duna Menti Területi Egysége szervezésében Felsőpatonyban az ötnapos Tinitábor. Téma: Mit kezdjek magammal?

Július 12–17-e között Nagysallón kerül sor a barsi egyházmegye 6-12 éves korosztály számára készített gyermektáborára. Téma: A misszió.

Július 19–23-a között Hatfán szervezi meg a Fiatal Reformátusok Szövetsége az ÜdítŐ gyerek- és tinitáborát.

Július 19-e és 23-a között Borzova ad otthont a Fiatal Reformátusok Szövetsége ÜdítŐ tinitáborának a 13 és 16 éves korosztály számára.

Július 26-a és augusztus 1-je között hetedik alkalommal szervezi meg a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Zenei Osztálya a gyermekkórustáborát Jókán, a Betlehem Missziós Központban.

Augusztus 2-án kezdődik a hatnapos Fireszke gyermektábor Bátorkeszin a 6 és 13 éves korosztály számára. Helyszíne a helyi Fireszke Gyermek- és Ifjúsági Központ .

Augusztus 9-én kezdődik a második hatnapos Fireszke gyermektábor Bátorkeszin a 6 és 13 éves korosztály számára. Helyszíne a helyi Fireszke Gyermek- és Ifjúsági Központ .

Augusztus 11–15. között kerül sor a Fiatal Reformátusok Szövetsége ötnapos alacsony-tátrai ifjúsági táborára. A téma Isten dicsőítése. Jelentkezési határidő: július 31.

Augusztus 15-én, vasárnap 15.00 órakor az újlóti református templomban találkoznak a barsi egyházmegye kórusai.

Augusztus 16–21-e között Stará lesná ad otthont a nyári ifjúsági kórustábornak. Vendégkarnagy: Berkesi Sándor, Liszt-díjas karnagy Debrecenből.

Augusztus 16-án kezdődik a harmadik hatnapos Fireszke gyermektábor Bátorkeszin a 6 és 13 éves korosztály számára, amelyen holland fiatalok is részt vesznek. Helyszíne a helyi Fireszke Gyermek- és Ifjúsági Központ.

Augusztus 17–21-e között szervezi meg Kokava Linián a rimaszombati Tompa Mihály Református Gimnázium nyári táborát a 10-18 évesek számára Ima-tábor – tábort verünk a „Mi Atyánk” körül – vezérgondolattal.

Augusztus 19–24-e között Deregnyőn a Református Tanulmányi Központ és a Szlovákiai Magyar Református Lelkészek Egyesülete szervezésében hatodik alkalommal kerül sor a lelkészcsaládok hetére.

reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.