Kárpát-medencei Református Középiskolák XVI. Találkozója

2011. július 06., szerda

 

Idén a kiskunahalasi Szilády Áron Református Gimnázium a házigazdája annak az eseménynek, ahol a Kárpát-medencei református középiskolák küldöttei találkoznak. Az összejövetelt július 6. és 9. között tartják.


A Találkozó az elmúlt tizenöt év hagyományaihoz híven istentisztelettel kezdődik, ami után az előző évi szervezők, a Miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon képviselői átadják a vándor kopjafát a Szilády Gimnáziumnak.

Az esemény résztvevői számos lehetőség közül válogathatnak, akár a diákságot, akár a tanári kart képviselik. Lesznek érdekes előadások például élménypedagógiáról, pályázatokról, az egyházi iskolák előtt álló kihívásokról. Kirándulásokat és múzeumlátogatásokat szerveznek. Továbbá alkalom nyílik kiscsoportos beszélgetésekre, fakultatív programokon való részvételre, ami során kreativitásukat, sportügyességüket próbálhatják ki a Találkozó vendégei.

Bővebb információ a Szilády Gimnázium honlapján

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.