„Kálvinista paravánok”aukciója

2011. április 14., csütörtök

Az Emlékkert kerítésre festett, régi kollégiumi diákokat ábrázoló képeket a Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség Immánuel Otthona elárverezi.

„Kálvinista, debreceni hangulatot árasztanak” – így vélekedtek a járókelők az Emlékkert kerítésre festett, régi kollégiumi diákokat ábrázoló képekről. A Nagytemplom mellett álló farostlemezekre, amelyek a Romkert rekonstrukciós munkálatai alatt voltak felállítva, a Medgyessy Ferenc Gimnázium diákjai festették fel a Református Kollégium egykori diákjainak képét.

A képeket a Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség Immánuel Otthona elárverezi. Az úgynevezett „Kálvinista paravánok”aukciója április 19-én, kedden 10 órától kezdődik. A huszonnégy darab paravánt együtt lehet megvásárolni. A paravánok képei megtekinthetőek: www.immanuelotthon.hu honlapon.

Bővebb információ:4029 Debrecen, Pacsirta u.51. (bejárat a Cegléd utca felől) 52 / 530 027, info@immanuelotthon.hu

A képre kattintva megtekintheti az aukción szereplő festményeket!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.