Díjat nyert a református weboldal

2014. május 09., péntek

A rangos Hipnózis reklámverseny második díját hozta el a Magyarországi Református Egyház.

A Kreatív Csoport által szervezett Hipnózis reklámverseny díjátadóját május 8-án tartották a margitszigeti Holdudvar nevű szórakozóhelyen. A versenyre 134 nevezés érkezett, ebből 125-öt 38 ügynökség küldött be. 93 munka jutott döntőbe, és összesen 45 munka kapott díjat.

A Magyarországi Református Egyházat (MRE) az Online Website kategóriában díjazták. A nemzetközi zsűri által megítélt díjak közül elhozta a második helyezést az Egyszázalékos Kampány weboldalával, Zsolt történetével. A kategóriában egyébként nem osztott első helyezést a zsűri. A díjnyertes alkotások itt nézhetők meg.

Az MRE 2014-es, személyes hangvételű egyszázalékos hirdetései a megtérést és az ezzel együtt járó külső, belső változást szeretnék bemutatni. Olyan valóságos történeteket, hús-vér embereket kerestek, akiknek élete, életvitele, környezete merőben megváltozott az evangélium befogadása, illetve a református egyház szolgálata által. A május végéig tartó felajánlási időszak alatt Zsolt történetén kívül még két másik ilyen „átváltozástörténet" látható.

A református egyház jól szerepelt a tavalyi Hipnózison is. Akkor a Társadalmi Célú Hirdetések között aratott. Elhozta a Print kategória harmadik helyezését az Egy asztalnál ülünk mind SZJA egyszázalékos felajánlás kampányával, illetve az Online kategória első helyezését a Fiú! című filmjével.

reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.