Álláspályázat lelkipásztorok részére

2010. október 18., hétfő

Az Aggteleki Református Egyházközség átválasztás miatt megüresedett lelkészi állás betöltésére keres elsősorban lelkész házaspárt.

Pályázat

Az Aggteleki Református Egyházközség Presbitériuma határozatának megfelelően, a Borsod-Gömöri Református Egyházmegye espereseként az 1996. évi I. tv. 24. §. alapján pályázatot hirdetek az átválasztás miatt megüresedett aggteleki lelkészi állás betöltésére.

A lelkész az ET-ben meghatározott kötelességei teljesítéséért havonta összesen 143.000,- Ft készpénz-javadalmazásban, stóladíjazásban (a kialakult szokás szerint), a csoportok számának megfelelő hitoktatói díjban részesül. Az összkomfortos, felújított aggteleki parókián 4 szoba + iroda, konyha, étkező áll rendelkezésére, a teljes rezsiköltséggel együtt.

Ezért a javadalmazásért az aggteleki lelkipásztor látja el a hozzá tartozó Trizsi-, Ragályi- és Imolai Református Egyházközségek lelkészi szolgálatát is helyettes lelkipásztori minőségben. A helyettesítéshez havonta 42.000,- Ft útiköltség-térítést kap.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a zenei képzettség. Ezt a lelkészi állást több évtizede lelkészházaspárok töltik be, akik most is előnyt tudnak élvezni az elbírálásnál. Harmadrészt előnyt jelent, ha saját gépkocsival rendelkezik a lelkipásztor, amelynek a fenntartásához az egyházmegye segítséget ad.

A pályázatnak az 1996. évi I. tv. 19. §. (7) és egyéb vonatkozó előírásainak megfelelően, a felhívást közlő Reformátusok Lapja számának megjelenési időpontjától számított 30 napon belül kell megérkeznie a Borsod-Gömöri Református Egyházmegye Esperesi Hivatala címére, mely 3450 Mezőcsát, Hősök tere 8. Gazda István esperes (tel./fax: 49/552-071, e-mail: bgesperes@bicomix.hu)

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.