Online Cigánymissziós Találkozó és Imanap

2020. április 04., szombat, Online

Noha megszakad egy hétéves hagyomány, és idén nem találkozunk személyesen a káposztásmegyeri református templomban az Országos Cigánymissziós Találkozó és Imanap keretében, de igyekszünk egy virtuális eseménnyel megemlékezni a Nemzetközi Roma Napról, 2020. április 4-én, szombaton délelőtt 10 órától, az Országos Református Cigánymisszió Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján!

A szokásosnál rövidebb, de lelkiekben hasonló mélységű programmal készülünk az idei online imanapra - felidézve a korábbi alkalmakat, illetve reménységet és bátorítást adva ezekben az időkben: imádkozva egészségért, összetartásért, békességért, nyugalomért, a cigányságért.

Fotó: Vargosz

Az online imanapról készült videoösszállításunkat 2020. április 4-én, szombat délelőtt 10 órától közvetítjük a Cigánymisszió Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

Program:

Bátorítjuk a testvéreket, hogy minél több embert értesítsenek az eseményről! Szeretettel várunk mindenkit a képernyők előtt, 2020. április 4-én, szombaton 10 órától: ünnepeljük közösen a Nemzetközi Roma Napot! 

Csatlakozz a Facebook-eseményhez!

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió