XIII. Tiszántúli Református Jótékonysági Bál

2020. február 21., péntek, Debrecen

A tizenharmadik Tiszántúli Református Jótékonysági Bált 2020. február 21-én, pénteken rendezik meg a debreceni Kölcsey Központban. Részvételünkkel a Székelyudvarhelyi Református Diákotthont támogatjuk.

A 2020. esztendőben azzal mutathatjuk ki leginkább az összetartozás megélését, ha segítő életgyakorlatunkkal szolgáljuk a Kárpát-medence magyar református közösségeinek egységét – olvasható a jótékonysági bál meghívójában. „Szentírásból táplálkozó hitünk mércéje szerint az igazságtalan békeszerződések által kialakított szétszakítottság meghaladása a mi keresztyén kötelességünk. Összetartozásunk és egyházunk egysége ugyanis Jézus Krisztusban áll fenn. Ezért mi Krisztussal keressük nemzeti sorskérdéseinkre a megoldást" – hangsúlyozza a házigazda Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke.

Fekete Károly szerint ennek az elkötelezettségnek adjuk bizonyságát azzal, hogy az Erdélyi Református Egyházkerület elnökségének ajánlására a Székelyudvarhelyi Református Diákotthont támogatjuk a Tiszántúli Református Egyházkerület XIII. Református Jótékonysági Bálján. Tekintsék meg a róluk készült videót:

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió