Ez az a nap! a Budapest Arénában

2018. június 02., szombat, Budapest

Tizennyolcadik alkalommal rendezik meg június 2-án az Ez az a nap! ökumenikus dicsőítő rendezvényt a Budapest Arénában.

Az ökumenikus esten idén is a legnépszerűbb külföldi és hazai kortárs keresztyén énekesek és együttesek lépnek fel: David Crowder, Worship Central, Pintér ííbéls,Balogh Mihály, Prazsák László, Oláh Gergő, Dobner Illés, PZM zenekar, Csiszér László, Eddy, Andelic Jonathan és a Hidden Kingdom.

A gyermekeknek külön programmal készülnek a szervezők, míg a Misszió Expón bemutatkoznak a missziós szervezetek. Az érdeklődők ezúttal is részt vehetnek a 24 órás dicsőítésen, június 1-jén pedig az eseményen szolgálóknak tartanak konferenciát.

Ez az a nap!-ra várják mindazokat akik szeretnének együtt ünnepelni keresztény testvéreikkel és megélni az összetartozás örömét felekezeti hovatartozástól függetlenül. Azokat, akik a szívükön viselik országunk sorsát, a keresztények egységét, és készek együtt imádkozni ezért. Várják azokat, akik tartalmas programra, színvonalas zenei élményre, lelki feltöltődésre vágynak. Várják az Istent keresőket, az elfáradtakat, akik felfrissülnének, egész gyülekezeti közösségeket, imacsoportokat, ifjúsági csoportokat.

Jegyek kedvező áron és csoportos kedvezményekkel kaphatók.

Bővebb információ és jegyek az esemény honlapján

Az Ez az a nap! rendezvényeket 2000 óta rendezik meg azzal a céllal, hogy minden évben legyen egy olyan nap, amikor a keresztény hívők – elekezeti hovatartozástól függetlenül – összegyűljenek Jézus nevében Őt dicsőíteni, és kifejezni egységüket és elfogadásukat egymás felé.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió