A Református félóra e heti adásából

2019. január 30., szerda

Amint arról már hallhattak, múlt szerdán leégett a budapesti református teológia Ráday kollégiuma. Minden diáknak sikerült kimenekülnie, azonban egy négygyermekes családapa életét veszítette a tűzben. A szerdán fél kettőkor kezdődő műsorunkban elmondjuk, hogyan segíthetnek a családfő nélkül maradt családon, és a mindenüket elveszítő egyetemistákon.

Ott voltunk a Ráday Kollégiumban, amikor a diákok visszamehettek néhány megmaradt holmijukért – Fekete Zsuzsa riportjában hallhatják, milyen hálásak, hogy egy hét alatt az ország összefogott értük.

Műsorunk második felében Hegyi Ádám történésszel arról is beszélgetünk majd, hogy egy közösség hogyan vigyázhat régi értékeire – például egy már nem használt anyakönyvre.

Szerdán, fél kettőtől várja Önöket a Kossuth Rádió hullámhosszán a Református félóra szerkesztője, Hegedűs Márk. Áldás, békesség!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.