Szeretethíd Beregszászban

2011. április 11., címkék: szeretethíd, kárpátaljai reformátusok (kre), Szeretethíd, beregszász, beregi egyházmegye, Határon túl

A május 21–22-i Kárpát-medencei esemény előfutáraként megrendezett önkéntes akció során a beregszászi reformátusok és katolikusok együtt tiszították meg a várost átszelő folyó medrének egy szakaszát.

Hogyan tovább, református gyülekezet?

2011. január 11., címkék: presbiterek, Határon túl, kárpátaljai reformátusok (kre), beregi egyházmegye

Presbiterhéttel kezdték meg évet a Bereg megyei gyülekezetek. Idén a személyes önvizsgálat mellett a gyülekezetépítés hogyantovábbjára irányult a figyelem.

Szenteld meg a nyugalom napját - Gondnoki konferencia Balazséron

2010. október 26., címkék: Gyülekezeti hírek, Határon túl, presbiteri konferencia, beregi egyházmegye

Életünkben egyensúlyt kell teremtenünk a munka és a pihenés között - hangzott el vasárnap a Beregi Református Egyházmegye gondnokainak konferenciáján.

Tiszta szívvel – presbiter-konferencia Bereg megyében

2010. február 18., címkék: Határon túl, beregi egyházmegye, zán fábián sándor

"Bűnbánat nélkül nem lehet új életet kezdeni, sem gyülekezetet újjáépíteni" – fogalmazott nyitó áhítatában Szanyi György lelkipásztor a Beregi Egyházmegye presbitereinek február 14-én Beregrákoson megtartott soros konferenciáján, melynek fő témája a misszió volt.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.