A 15 éves Agnus Rádiót ünnepelték hétvégén

2018. május 15., címkék: kolozsvár, erdélyi egyházkerület, agnus rádió, évforduló

15. születésnapját ünnepelte szombaton a kolozsvári Agnus Rádió. Az Erdélyi Református Egyházkerület rádiójának közösségi alkalmára a hallgatókat is várták.

Egész napos online műsort közvetít az Agnus Rádió

2016. március 10., címkék: erdélyi református egyházkerület, agnus rádió

24 órás online műsorszórást indított az Erdélyi Református Egyházkerület közösségi rádiója, az Agnus Rádió - jelentette be Szegedi Csaba projektmenedzser a rádió 13. születésnapja alkalmából rendezett nyílt napon.

Sajtóközpont a visszakapott épületben

2014. január 10., címkék: kolozsvár, erdélyi reformátusok, agnus rádió

Kilencévi pereskedés után hétfőn birtokba vett egy Kolozsvár belvárosában álló ingatlant az Erdélyi Református Egyházkerület.

Tízéves a kolozsvári Agnus Rádió

2013. február 11., címkék: évforduló, agnus rádió

Számos színes közösségi programmal és új műsorrenddel ünnepelte tízéves fennállását az Agnus Rádió, a kolozsvári magyarok közösségi rádiója.

Megújuló kommunikáció

2013. február 09., címkék: erdélyi református egyházkerület, agnus rádió, kató béla

Egész napossá tenné rádióadását az Erdélyi Református Egyházkerület - jelentette be a kolozsvári Agnus rádió tizedik születésnapja alkalmából szervezett szombati rendezvényen Kató Béla, az egyházkerület nemrég beiktatott püspöke.

Főszerkesztőváltás az Agnus Rádiónál

2011. szeptember 04., címkék: Határon túl, agnus rádió, erdélyi egyházkerület

Kiss Gábor váltja Vitus-Bulbuk Istvánt az Agnus Rádió élén.

Nyolcéves az Agnus Rádió

2011. március 07., címkék: egyházi sajtó, agnus rádió, erdélyi egyházkerület, kolozsvár

Hamarosan Sepsiszentgyörgyön is szólni fog az Agnus Rádió – jelentette be Vitus-Bulbuk István főszerkesztő március 5-én, a rádió nyolcadik születésnapján.

Megérezni a közösségi szolgálat jó ízét – Decemberben lesz 8 éves az Agnus Rádió

2010. március 31., címkék: kolozsvár-alsóváros, Határon túl, bethlen kata diakóniai központ, kolozsvár, agnus rádió, önkéntesség

Napi nyolc órában, kora reggel, délután és éjszaka sugározza műsorait Kolozsvár egyetlen magyar nyelvű közösségi rádiója, az idén decemberben nyolcadik születésnapját ünneplő Agnus, ami nem olyan rég óta már nem csak a városban, de 20-30 kilométeres körzetben is elérhető, ugyanakkor az interneten is belehallgathatunk az önkéntesekből és állandó munkatársakból alkotott csapat műsoraiba. A kolozsvári Szabadság című napilap riportjában annak járt utána, hogyan is zajlik ez a rádiózás.

Az Üzenet március 15-i számából

2010. március 12., címkék: agnus rádió, Határon túl, üzenet, március 15, erdélyi egyházkerület

1848. március 15. – ezt a címet viseli az Üzenet címoldalán levő megemlékező írás. Illusztrációképpen Than Mór festőművész festménye látható, A tápióbicskei ütközet. Kapcsok címmel Benkő Levente közöl jegyzetet március 15-ről az Erdélyi Református Egyházkerület gyülekezeti lapjának legfrissebb számában.

Sok emberhez jut el általa a gyógyulás – hetedik születésnapját ünnepelte az Agnus Rádió

2010. március 03., címkék: kolozsvár, Határon túl, agnus rádió, erdélyi egyházkerület

Az egyházi és kulturális műsorokat sugárzó kolozsvári közösségi rádió a hétvégén ünnepelte hetedik születésnapját.

7 éves az Agnus Rádió

2010. február 21., címkék: kolozsvár, Határon túl, agnus rádió, erdélyi egyházkerület

Közös játékkal, tortalicittel, vetélkedővel és koncerttel ünnepli 7. születésnapját a kolozsvári Agnus Rádió 2010. február 27-én délután 4 órától a Báthory-líceum dísztermében.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.