Vuvuzela, azaz csapj zajt - Debreceni egyházmegyei ifis nap

2010. szeptember 03., péntek

alt"Vuvuzela, azaz csapj zajt” címmel rendez a Debreceni Református Egyházmegye ifjúsági napot. Az ifjúsági nap szeptember 11-én szombaton 9 órakor kezdődik a Debrecen-Kerekestelepi Fürdőben.

"Vuvuzela, azaz csapj zajt” címmel rendez a Debreceni Református Egyházmegye ifjúsági napot. A találkozón Horsai Ede, református lelkész, vallástanár tart előadást. Az ifjúsági nap szeptember 11-én szombaton 9 órakor kezdődik a Debrecen-Kerekestelepi Fürdőben.

Részletes program:

A találkozó helyszíne: Debrecen-Kerekestelepi Fürdő (Debrecen, Szávay Gyula u. 22.)

A találkozó szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik és délután 4 órakor ér véget.

A találkozó mindenki számára ingyenes, beleértve a fürdőzési lehetőséget is (fürdőruhát, törölközőt hozzon mindenki magával)! Ebédet mindenki számára biztosítunk!

A találkozón résztvevők számára szükséges a regisztráció. Regisztrálni az alkalom előtt lehetséges illetve előregisztráción a refkerekes@gmail.com elérhetőségen. Az illető nevére, születési idejére, email-címére, gyülekezetének nevére van szükségünk (kérjük, hogy csoportokba rendezve regisztráljatok, ne pedig egyenként). A regisztráció után mindenki fog kapni egy kis névtáblát.

A pontos kezdés és a regisztráció miatt is kérjük, érkezzetek meg időben! Regisztrálni reggel 9 órától lehetséges!

Kérjük, hogy a csoportok, gyülekezetek részvételéről szeptember 5-ig jelezzetek vissza!
Információt, felvilágosítást a következő címen lehet kérni: csongor.szeles@gmail.com Széles Csongor: 06-30-399-5398; Szabó Béla: 06-70-387-0848

09:00 - Regisztráció    
10:00 - Bevezető éneklés (Db-Kerekestelepi Gyülekezet Ifjúsága)

10:15 - A találkozó megnyitás Vad Zsigmond (esperes), Buzás Dénes (Db-Kerekestelepi Református Egyházközség lelkipásztora), Széles Csongor (egyházmegyei ifjúsági referens)
10:30 - Éneklés
10:45 - Előadás I. Horsai Ede (egyetemi adjunktus)
11:30 - Éneklés
11:45 - Előadás II.
12:30 - Ebéd
13:00 - Záró gondolatok - Köszönet - Áldás

Forrás: ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.