Újabb segítség a kitelepítetteknek

2010. június 05., szombat

altMegérkezett Varbóra a Magyar Református Szeretetszolgálat ötven matracból, plédből és párnából álló szállítmánya, melyet a kitelepítettek elszállásolásánál használnak fel.

A szeretetszolgálat munkatársai a segélyosztás után a kitelepítésben nyújtanak segítséget.

A Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját egy debreceni teológus csapat is segítette Edelényben, ahol 1500 adag levest és milánói makarónit osztottak szét az árvíz miatt kitelepítetteknek és a védelmi munkálatokban résztvevőknek.

A Dunamelléki Református Egyházkerület egy millió forintos gyorssegéllyel támogatta a Szeretetszolgálat árvizi segítségnyújtását. A Tiszáninneni Református Egyházkerület egy 8-10 főből álló lelkigondozói csoportot küld az árvíz sújtotta területekre, hogy ne csak a fizikai és anyagi segítségnyújtást, hanem a lelki támogatást is megkaphassák az árvízkárosultak.

altA Magyar Református Szeretetszolgálat azonnali tárgyi adománygyűjtést kezdett. Takarók, matracok, hálózsákok, ruhaneműk felajánlását várják, melyeket ma és holnap juttatnak el a rászorulókhoz. Az 1500 adag étel a Debreceni Campus Nonprofit Kft. és az Unilever Foodsolutions Kft. Knorr Divízió támogatásával készült.
Az árvízkárosultak megsegítésére a Református Szeretetszolgálat tovább folytatja adománygyűjtését, hogy támogatóival még több rászorulón segíthessen.  Számlaszám: CIB BANK 10702019-85008898-51100005
További információ, kapcsolat és felajánlás: Gilicze Réka 30/748-6256

Istent keresem

1Móz 31,1–21

„Most indulj, menj el erről a földről, és térj vissza szülőföldedre!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink