Új év, új kezdet - beiktatták a mosdósi Kiss Ferenc Református Idősek Otthonának új vezetőjét

2010. január 05., kedd

 

alt "Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, akkor is ültetnék egy almafát" ez a Lutheri idézet a jelmondata Mátyásné Dóra Tündének, aki január 1-től vezeti a mosdósi intézményt.

Bencze János az otthon eddigi megbízott vezetője sok erőt kívánt a szolgálathoz, valamint hálát adott az elmúlt év eredményeiért, sikeres pályázatokért és felújításokért. Áldást kért az új intézményvezetőre, szolgálatára és a lakók mindennapjaira is Czibere Károly a Szeretetszolgálati Iroda vezetője. Bíztatásként a 18. Zsoltár 33. versével köszöntötte az igazgatónőt:" Isten ruház fel engem erővel". Mátyásné Dóra Tünde eredeti végzettségét tekintve pedagógus, 2000 óta dolgozik szociális területen. Gyermekjóléti szolgálatnál gyermekgondozó volt, majd megyei módszertani intézményben módszertani szakreferens. Az idősek megelégedése minden vágya, az, hogy az idősek otthonát valóban otthonuknak érezzék.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.