Színjátszócsoportok találkozója a Királyhágómelléki Református Egyházkerületben

2010. június 18., péntek

 

altAz egyházkerület missziói ügyosztálya a Nagyvárad-velencei Református Egyházközséggel  egyházkerületi színjátszócsoportok találkozóját szervezi meg 2010. november 13-ra.

Vinczéné Pálfi Judit egyházkerületi missziói előadótanácsos és Farkas Antal nagyvárad-velencei lelkipásztor - a találkozó ötlet- és házigazdája - felhívásában a távoli időpontra tekintettel javasolja új csoportok megalakulását is, ahol erre indíttatás van.

Fontos, hogy a műsorral jelentkező csoportok előadása - ami lehet színdarab (klasszikus vagy modern szerzőtől, akár saját szerzemény), pantomim, bábelőadás, vagy akát rockopera -  kimondottan vallásos témájú legyen, időtartama pedig ne haladja meg a fél órát és lehetőleg kevés díszlettel is előadható legyen.

A jelentkezéshez - a kinyomtatandó műsorfüzet és a zsűri számára - szükséges megadni az előadandó mű címét, szerzőjét és rendezőjét, egy nagyon rövid smertetőt a műről, valamint a közreműködők névsorát.

Jelentkezés és további információ:
Tel.: +40-723-465499, +40-259-417285
E-mail: varadvelence@freemail.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.