Segítség Szendrőn és Szendrőládon

2010. június 05., szombat

alt"Megdöbbentő, hogy itt vannak olyanok, akik tényleg éheznek. Sem idejük, sem lehetőségük nincs enni. Nagy szükség van a segítségre!" – mondta Fodor Gusztáv a szeretetszolgálat lelkész-igazgatója Szendrőn.

altA Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai tegnap óta Szendrő, Szendrőlád, Varbó és Vadna környékére szállítják adományaikat. Fodor Gusztáv a szeretetszolgálat lelkész-igazgatója elmondta: "Megdöbbentő, hogy itt vannak olyanok, akik tényleg éheznek. Sem idejük, sem lehetőségük nincs enni. Nagy szükség van a segítségre!"
Amire most a legnagyobb szükség van az árvíz sújtotta területeken: gyermek és felnőtt ruházat, cipő, gyermekjátékok és élelmiszer. Anyagi tárgyi adományaikat továbbra is várjuk, hogy minél több rászorulón segíthessünk. Számlaszám: CIB BANK 10702019-85008898-51100005 Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: "Árvíz"

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.