Ringo Starr: „Megtaláltam Istent”

2010. február 07., vasárnapaltAz egykori Beatles együttes tagja megtalálta Istent. Erről az élményéről az amerikai Los Angeles Times c. lapban számolt be.

A spirituális témák már évek óta foglalkoztatták a zenészt, s ezzel kapcsolatosan rámutatott: Ha az ember sokat kutat valami után, találni is fog valamit. Így jött rá arra, hogy Isten az életet jelenti számára. Az idén júliusban 70. évét betöltő egykori világsztár hálás azért, hogy az évek nem Isten nélkül teltek el. Amikor 1970-ben az együttes felbomlott, Starr az alkoholhoz és a kokainhoz nyúlt. Ringo Starr megtérése sokak számára különlegesség, hiszen abban a csapatban zenélt, ahol John Lennon, akit 1980-ben meggyilkoltak, s előtte nem sokkal kijelentette: „Népszerűbbek vagyunk mint Jézus”. Ennek ellenére megtérni Jézushoz, s erről még szólni is a nyilvánosság előtt, nem kis dolog – állapítja meg a brit Daily Mail. (nd.nl – 2010-02-07 – dr. békefy – www.reformatus.hu)

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.