Református bibliaiskola nőknek

2010. május 05., szerda

altFiatal nőknek indít bibliaiskolát a Heart Cry (Kiáltó szív) Alapítvány, s még a nyári vakációk előtt több kurzusára lehet jelentkezni Hollandiában.

A Református Bibliaiskola egyik vezetője, Arjan Baan szólt erről a legutóbbi sajtókonferencián. A meghirdetett alkalmakra mintegy 950 érdeklődő jelentkezett. Az egy éve futó program meglehetősen nagy visszhangra talált. A csoportokat Aletta de Pater és a dél-afrikai Maggie Alberts vezeti majd. A félnapos programokban személyes elmélyülésre, pasztorációra is sor kerül. A Heart Cry konferencia átfogó témája: „Az istenfélő élet titka”. Erről Dr. A. Bloemendal a szigorú reformátusok prédikátora, és Dr. A. van Eden dél-afrikai orvos szól, aki egyben „Az orvosok az életét” nevű dél-afrikai orvosszervezet igazgatója. Dr. Van Eden témái között szerepel még ez is: „A farizeusok istenfélelme”. (refdag.nl – 2010-05-06 – dr. békefy-röhrig klaudia – www.reformatus.hu)

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.