Osztálykirándulás a Balatonnál

2015. március 25., szerda

A Magyar Református Egyház legnagyobb üdülőközpontjának, az SDG Családi Hotel és Konferenciaközpont munkatársai arra törekednek, hogy a pedagógusoknak is mindnél nagyobb élmény lehessen az osztálykirándulás, ezért nemcsak a szállásról és az ellátásról, de a programokról is gondoskodnak, jelentős kedvezményt kínálva a református iskoláknak.

A csoportok igényeik és anyagi lehetőségeik szerint kétféle szállástípus közül választhatnak: az ifjúsági szálláson 5 500 Ft/fő/éj áron, a hotelben pedig 6 950 Ft/fő/éj áron lakhatnak a református iskolák tanulói, a kísérőknek további kedvezményeket biztosítanak. Az árak tartalmazzák a napi háromszori, bőséges étkezést, a menü a csoportok által előre összeállítható.

Az SDG Klassz Osztálykirándulás azért is különleges, mert nemcsak a szállás és a teljes ellátás biztosított, hanem széles programkínálatban minden korosztály megtalálja a kedvére valót, legyen szó akár kirándulásról, kulturális programról, izgalmas játékokról vagy sportolásról.

További információért látogasson el a hotel weboldalára.

Forrás: SDG Családi Hotel és Konferenciaközpont

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.