Nőszövetségi imanap

2012. november 24., szombat

December másodikán rendezik meg az idei Kárpát-medencei imanapot. Az alkalom liturgiáját is tartalmazó füzetben idén a Királyhágómelléki Nőszövetség mutatkozik be.

December másodikán újra együtt imádkoznak szerte a Kárpát-medencében. Az imanap liturgiáját tartalmazó füzetet a Királyhágómelléki Nőszövetség állította össze. A füzetben bemutatkozik a Királyhágómelléki Református Egyházkerület és az ott működő Nőszövetség, de megismerhetjük belőle az egyházkerület kialakulását, Partium híres szülötteit, s jellegzetes ételek receptjeit is.

A Kárpát-medencei Imanap gondolata a 2004. december 5-ei népszavazás kapcsán, az anyaország határain túli magyarság sorsával való együttérzés jeléül született. A tíz éves „imaprogram" során minden évben más-más országrész és egyházkerület mutatkozik be: 2006-ban Dunántúl, 2007-ben Erdély, 2008-ban Tiszáninnen, 2009-ben Horvátország, 2010-ben Tiszántúl, 2011-ben Kárpátalja. Idén Királyhágómellék tárja fel örömeit és gondjait, hív hálaadásra és könyörgésre.

>> A füzet letölthető a Királyhágómelléki Nőszövetség oldaláról

reformatus.hu – ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.