Molnár Mária emlékkiállítás újabb helyszíneken

2012. február 13., hétfő

Molnár Mária születésének 125. évfordulójára szervezett vándorkiállítás folytatja útját. A tárlat jelenleg Kecskeméten látható, majd február 25-től Cegléd-Nagytemplomi Gyülekezetben.

A 2011/12-es év folyamán, Molnár Mária születésnek 125 évfordulójára emlékezve a Magyarországi Református Egyház Missziói Osztályának szervezésében vándorkiállítást és előadássorozatot szervezünk mártír misszionáriosunk életének és szolgálatának bemutatására, előreláthatólag több mint 10 helyszínen. A vándorkiállításon 12 nagyméretű (100 cm x 70 cm-es) színes tablón korabeli felvételekkel, és használati tárgyak fotóival illusztrálva mutatjuk be a Molnár Mária elhívását, szolgálati területeit, a pitiluiak életmódját.

A kiállítás anyaga alkalmas mind a gyülekezetek, mind iskolai csoportok közötti missziói munkára. A kiállítás megnyitó és az előadások során Miklya Luzsányi Mónika Power Point bemutatójának keretében ismerheti meg a hallgatóság a Molnár Mária kutatások új eredményeit.

Ha igény van gyülekezetében Molnár Mária életének ismertetésére, a kiállítás és az előadás megszervezésének egyeztetésére, kérjük keresse Miklya Luzsányi Mónikát a 30-331-32-85-ös református flottás telefonszámon.

2012. február 7- február 20. Kecskeméti Református Egyházközség Tóth Endre gyülekezeti terme

2012. február 25.- március 4.  Cegléd-Nagytemplomi Református Gyülekezet

Istent keresem

2Móz 16

„Ma este megtudjátok, hogy az Úr hozott ki benneteket Egyiptom országából.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink