Megújulás

2012. március 15., csütörtök

Közel egyévi tervezés, előkészítés és fejlesztés után hamarosan átalakul a Magyarországi Református Egyház hivatalos honlapja. Néhány napig teszt üzemmódban mutatjuk meg az új oldalt.

Nemcsak megjelenésében, hanem felépítésében és működésében is teljesen átalakult honlapot tárunk az egyházi közvélemény elé. A fejlesztés első, leglátványosabb szakasza lezárult, így struktúrájában teljesen kész honlapot tudunk az olvasóknak megmutatni és a tartalmi feltöltés is szinte százszázalékos.

Folyamatosan dolgozunk az esetleges pontatlanságok javításán, a működés, működtetés finomításán. A tökéletes eredmény elérése érdekében várjuk visszajelzéseiket is a reformatus.hu@reformatus.hu címre.

Internetes oldalak arculatváltása gyakran vált ki heves reakciókat a már bejáratott szokásaikhoz ragaszkodó felhasználóknál. Ezért, és a zökkenőmentes átmenet biztosítása érdekében a következő egy hétben párhuzamosan frissül a – továbbra is a reformatus.hu címen elérhető – jelenlegi honlap és a következő változat. Szeretnénk, ha felhasználóink nem valami sokként, hanem lehetőségként élnék meg a reformatus.hu átalakulását és az új változattal fokozatosan tudnának megbarátkozni.

Reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.