Megjelent az Igazság és Élet

2014. június 24., kedd

Megjelent az Igazság és Élet 2014/3. száma, amely július, augusztus és szeptember hónapokra (a Szentháromság utáni 3. vasárnappal kezdődően a 15. vasárnapig bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Ettől a számtól kezdve folytatátos kazuális igehirdetési vázlatok találhatóak a füzetben, amely most a Filippi levél alapján írt temetési textusfeldolgozásokkal veszi kezdetét. A kitekintés rovatban Fazakas Sándor tanulmányát olvashatjuk a Barmeni Hitvalló Nyilatkozat megjelenésének 80 éves jubileumával kapcsolatban, a könyvajánlóban pedig Michael Welker: „Mi történik az úrvacsorában?" című könyvéről találhatunk recenziót.

Az Igazság és Élet nyomtatott és online változatban (a korábbi számok is) folyamatosan megrendelhető a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.

Forrás: ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.