Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. december 20., hétfő

Az Igazság és Élet január-február-március hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt az újévi, böjti ifjúsági bibliaórákhoz, tematikus hittanórákhoz.

Megjelent az Igazság és Élet 2011/1. száma, amely január-február-március hónapokra (Újévi istentisztelettől böjt 3., Oculi vasárnapjáig bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, újévi, böjti ifjúsági bibliaórákhoz, tematikus hittanórákhoz.

A kitekintés rovatban a betegség újszövetségi értelmezéséről, Kielowski „Tízparancsolat” című filmjéről olvashatunk, a könyvajánlóban pedig a Szabó Lajos által szerkesztett „közösségépítő lelkész” című könyvről találhatunk recenziót. Februártól a bibliaolvasó kalauz napi igéihez online formában rövid vázlatok lesznek elérhetőek előfizetőink számára.

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban a Továbbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu e-mail címen, vagy faxon: +36-52/516-826 illetve telefonon +36-52/516-826 . Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.


Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.